четвер, 27 січня 2011 р.

Громадська кампанія "Один за всіх та всі за одного!", Львів, 27.01.11


Сьогодні, 27 січня 2011р., об 11 ранку біля входу в Львівську міську раду зібралось близько 100 молодих активістів націоналістичного руху з вимогами до депутатів висловити свою позицію щодо політичних переслідувань українських націоналістів та вжити всіх заходів для якомога швидшого їх припинення.

Нагадаю, що на даний час під вартою знаходяться учасники ВО "Тризуб" та "Свобода": Андрій Стемпіцький, Степан Бичек, Анатолій Онуфричук, Василь Абрамів, Пилип Таран, Василь Лабайчук, Ігор Загребельний,Олексій Зануда, Віталій Вишнюк, Роман Хмара, Юрій Пономаренко, Едуард Андрющенко, Артем Циганок, Юрій Гудименко.

Скандували: "Свободу політв*язням!", "Бандера прийде, порядок наведе!", "Слава Україні", "Свободу українським націоналістам!" та інші.

До націоналістів вийшов Юрій Михальчишин(ВО "Свобода"):
"Я думаю, що це прекрасно, що ви демонструєте активну громадську позицію, що ви не байдужі, готові захищати інтереси нації! Не так як ті, що опустили руки і зневірились. Я дякую вам, що ви сьогодні прийшли, що ви готові приходити не тільки на публічні акції, а й кожного дня захищати конституційні права українських громадян і титульне право української нації бути господарем на своїй землі! Ваше звернення буде негайно передано у сесійну залу Львівської міської ради.










1 коментар:

  1. Це була порнографія з поганими акторами. Михальчишин сказав - Ваше звернення буде негайно передано у сесійну залу Львівської міської ради.
    Одне зле - звернення не було. Погано сценарій вивчили.
    Тай вийшов він зарано. Ще до того як викликали депутатів, і пішов вітатись обніматись з хлопцями з-заду гурту.
    Соромно...

    ВідповістиВидалити