пʼятниця, 14 січня 2011 р.

Пікет у Львові 14.01.11 з вимогою зупинити переслідування українських націоналістів!




Понад сто українських націоналістів 14 січня 2011 року пікетувало Головне Управління МВС з вимогою припинити політичні переслідування та звільнити нещодавно заарештованих членів організації "Тризуб" та ВО "Свобода".

Заарештованих звинувачують у підриві пам*ятника Сталінові у Запоріжжі. Їм не дозволяють бачитись із дружинами,місцезнаходження більшості з арештованих невідоме, за деякими джерелами їх катують. Лідеру "Тризуба" Андрію Стемпіцькому і його товаришам підкинули автоматичну зброю, тож їм вже й приписали "незаконне зберігання вогнепальної зброї". Коротше кажучи, приписують усе, що тільки можна, тероризм у тому числі.

Очевидний приклад того, що репресії проти націоналістів - не стара історія минулого століття, Сибіри та Соловки, а реальна загроза, яка має на меті знищити рух опору.

По-перше, що це взагалі за розпалювання міжнаціональної ворожнечі? Можливо, для власників Георгієвських стрічечок Сталін - предмет поклоніння, але ж для нас, українців, це кат та тиран, котрий знищив цвіт нашої нації своїми цілеспрямованими політичними діями!

По-друге, як влучно зауважив один з організаторів пікету, влада, руками представників міліції, потрохи винищує своїх опонентів і якщо це не зупинити зараз, то вони продовжуватимуть це і далі.

Тож, "Сьогодні Протест - Завтра Революція!"

Об*єднуємось, не даємо залякати себе владі, добиваємось, щоб випустили наших побратимів на волю, і - до великих подальших звершень на благо нашої України!
СЛАВА УКРАЇНІ!


Подаю фотозвіт :














1 коментар: